За нас

Pizza Nemo est. 2005 е најдоброто место за вас доколку сакате италијанска храна подготвена по традиционален италијански рецепт. Пиците се подготвуваат со свежи состојки и се печат во фурна на дрва. Можете исто така да уживате во нашите тестенини, салати и други à la carte јадења.