Добредојдовте во Pizza Nemo

Не пропуштајте ја можноста да ја вкусите свежо подготвената храна во фурна на дрва, највкусната пастрмајлија со свинско или пилешко месо, сендвичи направени по ваша мерка и желба, големиот избор на пици, паста, салати, потпечени брокули, топено сирење и уште многу други деликатеси во пријатна атмосфера. 

Телефони за повеќе инфо и порачки: 071 231 079 и 046 253 355

Се што ќе посакате, бесплатно ќе биде доставено до вашата адреса!