Pizza Nemo

perfect place for perfect food

Отварање по реновирањето

Пицеријата „Немо“, еден од најпознатите угостителски брендови во Охрид, отсега и во нов амбиент. На свеченоста присуствуваа пријатели, луѓе од еснафот, голем број гости.

Печено во фурна

Сите наши јадења се печат во фурна на дрва, што им дава посебен вкус.

Пица Сервис

Најбрза достава до вашиот дом или работно место. Порачајте на:

  • +389 46 253 355
  • +389 71 231 079

Апартмани Луканов

Локација

Контакт

  • +389 46 253 355
  • +389 71 231 079
  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Работно време

Нед-Чет 9:00 - 24:00
Пет-Саб 9:00 - 1:00