Контакт

Pizza Service

Бесплатна достава. Нарачки на тел: 071 231 079

Локација

Работно време

Недела – Четврток: 9:00 – 24:00Петок – Сабота: 9:00 – 1:00
Од 18.12.2020, до 21.01.2021: 9 – 18Нарачки: 9-21