Pizza Nemo

perfect place for perfect food

Отварање по реновирањето

[widgetkit id=51]

Пицеријата „Немо“, еден од најпознатите угостителски брендови во Охрид, отсега и во нов амбиент. На свеченоста присуствуваа пријатели, луѓе од еснафот, голем број гости.

Печено во фурна

Сите наши јадења се печат во фурна на дрва, што им дава посебен вкус.

Пица Сервис

Најбрза достава до вашиот дом или работно место. Порачајте на:

  • +389 46 253 355
  • +389 71 231 079

Апартмани Луканов

Локација

Контакт

Работно време

Нед-Чет 9:00 - 24:00
Пет-Саб 9:00 - 1:00